- Hvis pakken/varerne er ankommet beskadiget eller har en synlig defekt Hvis du har modtaget det forkerte produkt Eller produktet ikke matcher produktbeskrivelsen/mangler del ved levering:

Dette SKAL rapporteres inden for 24 timer efter levering af varerne MED dit ordrenummer og billeder.

Du skal e -maile billeder (i jpeg-, png- eller PDF -filformat) af:

skaden på varerne, alle sider af forsendelsesæsken/emballagen, herunder forsendelsesetiketten til (salg@smartbalance.dk), så vi kan logge dit krav med det samme.

Uden for denne tidsperiode og uden fotografisk bevis kan vi muligvis ikke hjælpe på grund af begrænsninger, som kureren lægger på os. Sporede pakker skal også underskrives som beskadigede på kurersystemet.

Afhængigt af lagerniveau vil vi enten udskifte varen eller give dig fuld refusion (inklusive originale portomkostninger). Oplys venligst, hvilken mulighed du foretrækker.

I tilfælde, hvor vi har brug for at modtage varen tilbage, før udskiftningen eller refusionen kan udstedes, kan vi levere en forudbetalt returlabel, som kan bruges på et lokalt postkontor til at returnere produktet. Vi kan muligvis arrangere en indsamling, hvor det er nødvendigt.

- For at være berettiget til retur skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det skal også være i den originale emballage.

- Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis refusion (hvis relevant)

- Tydelige tegn på brug

- Enhver vare, der ikke er i original stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl

- Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering.

- Vi dækker ikke fejl forårsaget af uheld, forsømmelse, misbrug eller normal slitage.