1. Definitioner

1.1. I dette dokument vil følgende store bogstaver have de betydninger, der er angivet nedenfor, medmindre konteksten andet angiver:

VAREMÆRKER: repræsenterer varemærker tilhørende Smart Balance Technology Srl, f.eks. Men ikke begrænset til navnet Smart Balance.

SITE: repræsenterer internetsiden tilhørende Smart Balance, som er placeret på www.smartbalanceshops.com, hvorigennem BRUGEREN har adgang til oplysninger om tjenester og produkter, der tilbydes / leveres af Smart Balance i netværket af Smart Balance -butikker.

Smart Balance: repræsenterer firmaetEvo Belgium, med hovedsæde i AVENUE CROKAERT 72, zip 1150 WOLUWE SAINT PIERRE, by Brussel, land BELGIEN og har den unikke registreringskode BE0746715205.

BRUGER: repræsenterer den person, der tilgår WEBSTEDET, til private eller professionelle formål, og som har accepteret VILKÅRET OG BETINGELSERNE for dette STED, der i denne forstand opfylder alle krav i registreringsprocessen;

MISBRUGENDE BRUG: repræsenterer brugen af ​​WEBSTEDET på en måde, der er i modstrid med praksis på området, af reglerne og gældende lovgivning eller på anden måde, der kan forårsage Smart Balance -skader.

2. Webstedets indhold

2.1. De oplysninger, der offentliggøres på SITET, er oplysninger af almen interesse om Smart Balance, de produkter, der sælges af det, dets partnere samt andre oplysninger, som Smart Balance anser for at være af interesse for BRUGERE.

2.2. Oplysningerne stilles normalt gratis til rådighed for BRUGERE. Smart Balance forbeholder sig retten til at implementere visse tjenester på SITET, der tilbydes mod et gebyr til BRUGERE.

2.3. Smart Balance er ejer af alle intellektuelle ejendomsrettigheder over SITETET, henholdsvis over dets design og indhold samt over alle varemærker, der er registreret i navnet og offentliggjort på SITE

BRUGEREN er forpligtet til at respektere alle intellektuelle ejendomsrettigheder til Smart Balance, der er fastsat i gældende lovgivning.

3. Brug af webstedet

3.1. BRUGEREN forpligter sig til at få adgang til og bruge STEDET til formål og på midler, der ikke udgør en misbrug.

  4. Ansvarsbegrænsning Smart Balance Technology Srl

4.1. Ansvar for webstedets indhold. Smart Balance er ikke og kan ikke gøres ansvarlig for skader forårsaget af fejl, unøjagtigheder eller manglende opdatering af oplysninger, der er offentliggjort eller vedligeholdt på SITET, hvilket ikke skyldes dets fejl. BRUGERE kan finde detaljerede oplysninger i netværket af Smart Balance -butikker.

4.2. Hvis priserne eller andre detaljer vedrørende produkterne / kampagnerne blev vist forkert, herunder på grund af at de var indtastet forkert i databasen, forbeholder vi os retten til at annullere leveringen af ​​det respektive produkt og at underrette kunden via telefon / e - mail hurtigst muligt om fejlen, hvis produktet ikke er blevet leveret endnu.

4.3. Kendetegnene for de produkter, der præsenteres på SITET, overtages / gøres tilgængelige af producenter og / eller leverandører, og Smart Balance påtager sig ikke ansvar for, at disse oplysninger er korrekte.

4.4. Priserne på produkterne på dette SITE er informative og kan undergå uanmeldte ændringer. Kampagnerne, der præsenteres på SITET, er gyldige i den nævnte tidsperiode / i tilfælde af at en tidsperiode ikke er nævnt, er de gyldige inden for grænserne for de tilgængelige lagre. Priserne, der vises på SITET, er ikke identiske med dem i Smart Balance -butiksnetværket, så der kan være forskelle mellem prisen på produktet, der vises på SITE, og den, der vises i Smart Balance -butiksnetværket. Ordrer, hvis produkter, der er bestilt på SITET, har en lavere pris end den, der vises i Smart Balance -butikkerne, forbliver gyldige og vil blive respekteret i rækkefølgen af ​​deres registrering på SITET og afhængigt af den lagerbeholdning, der er tilgængelig for hvert produkt i ordren. Alle produkter, der præsenteres på dette SITE, er tilgængelige inden for det tilgængelige fysiske lager. I tilfælde af lageropbrug vil Smart Balance -repræsentanten tilbyde alternativer ved at præsentere andre lignende produkter med hensyn til udseende og tekniske specifikationer med det bestilte produkt, hvis lager er opbrugt.

4.5. Billederne præsenteres også på STEDET som eksempel, og de leverede produkter kan på nogen måde afvige fra billederne på grund af ændringer i funktioner, design uden forudgående varsel fra producenterne.

4.6. Et forudbestilt produkt er et produkt, der skal lanceres og kan købes før lancering. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktets udgivelsesdato og pris uden varsel. Forudbestilte produkter tilføjes til kurven på samme måde som ethvert andet produkt i onlinebutikken. Ved at foretage en forudbestilling sørger du for, at du modtager produktet umiddelbart efter lanceringen, og at du får en meget god pris. De forudbestilte produkter vil blive leveret på lanceringsdagen eller inden for 1-2 arbejdsdage fra lanceringen, hvis produktet findes på Smart Balance-lageret på lanceringsdagen. Hvis produktet kommer i besiddelse af Smart Balance efter lanceringsdatoen, sker levering inden for 1-2 arbejdsdage fra det øjeblik, produktet kommer ind i Smart Balance-lageret. Forudbestillinger betales på samme måde som en normal ordre via en af ​​de accepterede betalingsmetoder. I enhver af situationerne (betaling ved levering eller online betaling) er det nødvendigt at vente på bekræftelse via telefon eller e -mail fra en operatør, når produktet bliver tilgængeligt. Du kan til enhver tid annullere en forudbestilling. Hvis sidstnævnte allerede er betalt, kan du vælge at returnere beløbet eller kreditere din konto for en anden ordre.

4.7. For køleskabe, der har specifikationen for en vendbar dør, for at ændre døråbningsretningen (hvis det er nødvendigt), informerer vi dig om følgende:

• Kontakt den tekniske assistance, der er nævnt på produktgarantibeviset;

• Denne service kan udføres mod betaling, afhængigt af hver producent.

Bemærk - enhver uautoriseret intervention implicit fører til tab af produktgarantien

4.8. Smart Balance forbeholder sig retten til at udfylde og ændre alle oplysninger på SITET.

4.9. Ethvert problem forårsaget af de produkter og / eller tjenester, der præsenteres på SITET, vil blive løst i mindelighed inden for 15 arbejdsdage fra datoen for meddelelse om problemerne skriftligt af BRUGEREN.

5.0. Smart Balancenu er ikke ansvarlig for tab, omkostninger, retssager, krav, udgifter eller andre forpligtelser, hvis de er direkte forårsaget af manglende overholdelse af vilkårene og betingelserne.

5.1. Smart Balance er ikke ansvarlig for de skader, der opstår som følge af, at webstedet ikke fungerer, såvel som for dem, der skyldes umuligheden for at få adgang til bestemte links, der er offentliggjort på webstedet.

5.2. Brug af internetbrowseren. Smart Balance garanterer optimal brug af webstedet ved minimum brug af Internet Explorer 6.

5.3. Vi informerer dig om, at eventuelle klager vedrørende produktets æstetiske mangler vil blive taget i betragtning og kun vil blive analyseret, hvis de gøres gældende inden for de første 48 timer fra det tidspunkt, hvor produktet blev modtaget.

5.4. Betalingsmetoderne for at gennemføre en online ordre er: kontant ved levering, online med bankkort, betalingsordre. Hvis du vælger online betaling med bankkort, informerer vi dig om, at betalingsregistreringen ikke garanterer bekræftelse og levering af ordren. Hvis ordren ikke bekræftes, refunderes det betalte beløb til din konto hurtigst muligt.

5.5. Registreringen af ​​ordren repræsenterer ikke dens bekræftelse. Efter at have modtaget ordren, vil den blive behandlet af vores operatører for at bekræfte og fastslå leveringsoplysningerne. Leveringstiden er 1-5 arbejdsdage fra ordrebekræftelse.

5.6. I påskeferien, om vinteren under Black Friday-begivenheden såvel som under virksomhedens øvrige kampagner kan behandlingen af ​​en ordre såvel som dens levering tage mellem 7-10 arbejdsdage.

5.7. Når du køber forseglede lyd- eller videooptagelser (spil, film, musik osv.), Skal du kontrollere integriteten og dens indhold, når du modtager pakken. Eventuelle efterfølgende klager over manglen på aktiveringskoden eller cd'en vil ikke blive behandlet. "

6. Adgang til STEDET www.smartbalance.dk - indebærer accept af BRUGERE, at deres personlige data opbevares og behandles af Smart Balance -virksomheden. Formålet med behandlingen af ​​disse data er: oprettelse af en database til statistiske rapporter, oplysninger om kampagner af Smart Balance-butiksnetværket eller om andre tilbud eller aktiviteter, der udføres af Smart Balance via alle kommunikationsmidler (mail, e-mail, telefon , SMS osv.). Smart Balance Technology Srl er eneejer af oplysningerne indsamlet fra dette websted. Smart Balance Technology Srl forpligter sig til, at personoplysninger ikke videregives til tredjemand ved salg, delvis videregivelse eller udlejning. De eneste undtagelser fra denne regel er den direkte marketingoperatør, der udfører forskellige specifikke handlinger, der er aftalt af Smart Balance, baseret på en NDA (Non-Disclosure Agreement) og en kontrakt, som begge er valideret af den juridiske afdeling og institutioner, der er involveret i at levere applikationstjenesten for at få en finansieringsløsning.

7. Dataindsamling - udføres på forskellige måder og specifikke værktøjer såsom: professionel trafiksporingssoftware, applikation til nyhedsbrevstyring, ved at gemme i databaser de forskellige kontaktformularer, der er tilgængelige på webstedet, og som udfyldes af brugere, ved online spørgeskemaer osv.

Vi bruger IP -adresser til at analysere browsingvaner, administrere webstedet, spore brugerinteresser og indsamle demografiske oplysninger til intern brug. Alle disse har til formål at øge brugervenligheden af ​​webstedet og offentliggøre oplysninger så relevante som muligt for brugernes interesser. IP -adresser har intet at gøre med personlige oplysninger.

8. Begrænset adgang og afmelding - der er områder på webstedet, der kræver registrering (se registrering) eller abonnement (se nyhedsbrev). I tilfælde af nyhedsbrevet indeholder hver udgave / advarsel også måden at afmelde sig på; når du får adgang til denne mulighed, anvendes afmelding med det samme, og der kræves ingen yderligere bekræftelse fra brugerne. Afhængigt af registreringstypen (oprettelse af en webstedskonto, nyhedsbrevsabonnement, online kreditformularapplikation) kan brugeren blive bedt om data såsom: navn, efternavn, e -mail, adresse, CNP, virksomhed osv.

I tilfælde af ansøgningen, "Anbefal til en ven", vil navnet og e-mail-adressen på vennen til den person, du vil anbefale et Smart Balance-produkt / nyhedsbrev, blive anmodet om. Ansøgningen sender automatisk din ven en e-mail, der inviterer ham til at besøge webstedet. Smart Balance gemmer disse oplysninger udelukkende med det formål at sende denne unikke e -mail. Ingen andre advarsler / oplysninger blev sendt til venens adresse uden hans forudgående samtykke.

9. Cookies - webstedet www.smartbalanceshops.com bruger cookies, idet disse er data gemt på brugerens harddisk, der indeholder oplysninger om ham. Anvendelsen af ​​cookiemekanismen er en fordel til gavn for besøgende, den giver mulighed for lagring af webstedsnavigationsmuligheder såsom det sprog, webstedet vises på, type filtre, der anvendes til visning af bestemte sider, lagring af brugernavn og adgangskode for hurtig adgang til webstedets indhold. Manglende accept af en cookie betyder ikke, at brugeren vil blive nægtet adgang til at gennemse sitet for at læse dets indhold. Ved hjælp af cookies kan webstedsejere overvåge og segmentere brugernes interesser mod bestemte områder eller applikationer på webstedet, hvilket giver dem mulighed for efterfølgende at forbedre browseroplevelsen, introducere relevant indhold til brugeren osv. Nogle af vores forretningspartnere bruger cookies på vores websted, for eksempel dem, der annoncerer. Vi har dog ikke adgang til eller kontrollerer disse cookies.

10. Links - dette websted indeholder links til andre websteder. Smart Balance Technology Srl er ikke ansvarlig for den fortrolighedspolitik, som de praktiserer. Vi anbefaler, at du på forhånd konsulterer de juridiske vilkår og andre oplysninger vedrørende indsamling af personlige oplysninger. Reglerne i denne tekst gælder kun for de oplysninger, der er indsamlet på dette websted.

11. Meddelelser og handlinger vedrørende oplysninger om brugere - på skriftlig anmodning fra brugerne, dateret og underskrevet, sendt til adressen Smart Balance, forpligter den sig til: a) at bekræfte over for ansøgere, om de skal behandle personoplysninger eller ej; dette sker gratis en gang om året; b) gratis at rette, opdatere, blokere, slette eller omdanne til anonyme data, hvis behandling ikke overholder bestemmelserne i lov nr. 677/2001 om beskyttelse af enkeltpersoner i forbindelse med behandling af personoplysninger og fri bevægelighed for sådanne oplysninger c) at stoppe behandlingen af ​​brugerens personoplysninger, hvis han anmoder om det.

12. Kommunikation af ændringer Hvis en brugers identifikationsoplysninger ændres (f.eks. Et postnummer), eller hvis en bruger ønsker at fravælge vores tjenester, sørger vi for at rette, opdatere eller slette de personoplysninger, der er betroet os. af brugeren. Dette kan gøres enten på registreringssiden eller via kontaktformularen.

Enhver ændring af vilkårene i denne politik vil blive kommunikeret til brugerne via e -mail, så de altid er informeret om de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi bruger dem og under hvilke omstændigheder, hvis nogen, vi offentliggør dem. Brugere kan eller ikke acceptere brugen af ​​oplysningerne til andre formål. Vi vil bruge oplysningerne i overensstemmelse med den politik, under hvilken oplysningerne blev indsamlet.

13. Sikkerhed Dette websted vedtager alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte vores brugeres personlige oplysninger. Når du udfylder personlige data på vores websted, vil oplysningerne blive beskyttet både offline og online. Alle personlige oplysninger behandles via sikre sider, der bruger SSL -krypteringssystemet, markeret med et hængelås -symbol, placeret nederst i Microsoft Internet Explorer -browservinduet.

For mere information om de sikkerhedsstandarder, der praktiseres på dette websted, skal du gå til sektionen Kontakt.

Ved at acceptere denne "Fortrolighedspolitik" påtager brugerne sig alle risici, der måtte forekomme.

LOVGIVNING

Lov nr. 363/2007: om bekæmpelse af forkerte handlinger hos erhvervsdrivende i forhold til forbrugere og harmonisering af bestemmelser med europæisk lovgivning om forbrugerbeskyttelse

Lov nr. 449/2003: vedrørende salg af produkter og de garantier, der er forbundet hermed

Ordre nummer. 21/1992: om forbrugerbeskyttelse

Ordre nummer. 34/2014: om forbrugerbeskyttelse ved indgåelse og udførelse af fjernsamtaler. Eventuelle klager modtaget fra virksomhedskunder vil ikke blive taget i betragtning.

Oplysninger om krav til miljøvenligt design til husholdningsvaskemaskiner - Bilag IV til forordning (EU) nr. 1015/2010 fra Kommissionen af ​​10. november 2010 om gennemførelse af Europa -Parlamentets og Rådets direktiv 2009/125/EF om krav til miljøvenligt design til husholdningsvaskemaskiner.

Oplysninger om krav til miljøvenligt design til husholdningsopvaskemaskiner - Bilag IV til forordning (EU) nr. 1016/2010 fra Kommissionen af ​​10. november 2010 om gennemførelse af Europa -Parlamentets og Rådets direktiv 2009/125/EF om krav til miljøvenligt design til husholdningsopvaskemaskiner.