Forsendelser og returneringer

Din pakkeforsendelse

 

-Pakker sendes generelt inden for 1 dag efter modtagelse af betaling og sendes via DPD, GLS eller TNT med sporing og aflevering uden underskrift. Uanset hvilken forsendelsesbud vi bruger, giver vi dig et link til at spore din pakke online.

-Leveringstiden varierer mellem 2-5 dage.

-Levering er "dør-til-dør" og leveres til den angivne adresse.

-Forsendelsesomkostningerne tilføjes automatisk til din ordre, afhængigt af hvilke produkter du har i din indkøbsvogn og destinationslandet angivet i adressefeltet.

-Nogle lande (Sverige, Danmark, Finland) beholder deres ret til at kræve, at kunder kommer til posthuset for at afhente deres produkter. Hvis dette er tilfældet i dit land, bedes du kontakte posthuset og sørge for at afhente det til tiden. For pakker, der ikke blev afhentet til tiden af ​​kunden, forbeholder vi os retten til at bede om, at forsendelsesomkostningerne skal betales igen for at kunne levere pakken igen.

-Vi leder konstant efter de bedste og hurtigste budtjenester for at forbedre og forkorte leveringstiden.

-Pakkerne vil blive sendt gennem kurerfirmaerne DPD, GLS, TNT (kun for store pakker).

 

-Forsendelsesgebyrer inkluderer håndterings- og pakningsgebyrer samt portoomkostninger. Håndteringsgebyrer er faste, hvorimod transportgebyrer varierer alt efter forsendelsens samlede vægt og/eller destinationslandet. -Vi råder dig til at gruppere dine varer i en ordre. Vi kan ikke gruppere to forskellige ordrer placeret særskilt, og forsendelsesgebyrer gælder for hver af dem. Din pakke vil blive sendt på eget ansvar, men der er taget særlig hensyn til at beskytte skrøbelige genstande.

 

-Kasser er rigeligt, og dine varer er godt beskyttet.

 

Betalingsmetoder:

-online via kredit-/betalingskort (MobilPay, Stripe, PayPal)

 

Fordele:

Du sparer tid og energi, og din pakke bliver bragt til din dør

Hurtig og sikker levering

Garantidækkede produkter og færre bekymringer

 

Brugbar information:

Vores produkter henvender sig til alle mennesker inden for den minimum-maksimumsalder, der er angivet pr. Produkt.

Ordrer kan foretages både telefonisk og online. Telefonordrer har ingen prioritet i forhold til online ordrer. Alle ordrer behandles i den rækkefølge, de blev afgivet af kunderne.

For eventuelle ændringer af ordren bedes du kontakte os via e -mail på salg@smartbalance.dk eller telefonisk på +32 470 86 14 859 (engelsk) eller på +32 483 85 12 14 (fransk)

Produkterne leveres inden for det tilgængelige lager. Hvis et eller flere af de bestilte produkter ikke længere er på lager, får du besked. Vi prøver bedst at undgå den slags problemer.