• Ny

Smart Balance Hoverboard, Regular Black + HoverSeat med ophæng, 6.5 tommer hjul, 700 W strøm

Reference: 6426601005529

1.799,00 kr
  • Motoreffekt: 700W med den bedste selvrensende kvalitet
  • Bluetooth - Indbyggede højttalere - Bærepose - Lys - Autobalance
  • Originale spændingsbatterier: 36V 4 Ah Samsung-celler
  • Tophastighed: 15 km / t
  • Autonomi: 15-18 km
  • Hjulstørrelse: 6.5 tommer
Antal
Ikke på lager


Hoverboardet har to elektriske motorer, der genererer en effekt på 700 watt. De to kraftige motorer på 350 watt hver vil give dig den hastighed og kontrol, du har brug for, og de har den bedste teknologi, som vi kalder “Brushless”.

Uanset om du er 6 eller 46 år gammel, disse 15 km / t vil give dig den nødvendige dosis af adrenalin hele dagen.

Smart Balance beskytter miljøet, og derfor er hoverboardet udstyret med et 36V / 4Ah batteri, indeholdende Samsung celler. Takket være den modtagne bærepose kan du bære det hvor som helst meget nemt, så du får indtrykket af en endeløs gåtur.

Autonomi kan variere afhængigt af brugerens vægt, rampevinkel, vindhastighed og retning, løbende underlagsforhold osv. Efter de 15 km, du har rejst, en fuld batteriopladning vil være påkrævet, så du kan fortsætte din tur, og opladningen varer 2-3 timer.

Vores ingeniører har testet produktet og det kan understøtte en maksimal vægt på 120 kg.

I øjeblikket har vi det bedste Auto Balance System på markedet. Vi forbedrer løbende vores produkter, så det lykkedes os at tilbyde en hældning på 45 grader, med henblik på at være i stand til at overvinde selv den største bakke, du vil støde på.

Bundpladen sikrer, at produktet fungerer korrekt. Du kan kontrollere hoverboardet ved kropsbevægelser og balance. Ved hjælp af disse vil du være i stand til at manøvrere hoverboardet i den ønskede retning (foran, bagpå, dreje).

Morskaben begynder det øjeblik, du møder dine venner og du tilslutter hoverboardet til telefonens Bluetooth. På denne måde kan du gå rundt og lytte til dine yndlingssange. 

Hoverboardet er udstyret med LED-lygter, så det kan være synligt om natten, fordi underholdningen aldrig ender, og sikkerhed kommer altid i første række, og dette er også Smart Balance-sloganet.

Husk, at IP54-certifikatet repræsenterer ikke-stram beskyttelse mod støv og mikroskopiske rester, beskyttelse mod vanddråber ved enhver hældning.

Motoreffekt: 700W med den bedste selvrensende kvalitet

Originale spændingsbatterier: 36V 4 Ah Samsung-celler

Tophastighed: 15 km / t

Autonomi: 15-18 km

Vippeevne: 45 grader

Minimum vægt: 30 kg

Maksimal vægt: 120 kg

Hjulstørrelse: 6.5 tommer

Hjultype: Ikke-pneumatisk

Fuld opladningstid: 2-3 timer

Features:

- Bluetooth

- Indbyggede højttalere

- Bærepose

- Lys

Støv-og vandtæthedsindeks - IP54

*Oplysninger:

- IP54 repræsenterer - ikke-tæt beskyttelse mod støv og mikroskopiske rester. Beskyttelse mod sprøjtevand med enhver hældning.

- Maksimal hastighed kan variere afhængigt af brugerens vægt, rampevinklen, vindhastighed og retning, betingelserne for det rullende underlag osv.

Smart Balance
6426601005529

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: